Over ons

VADER Magazine is hét informatieplatform over vaderschap in Nederland. In het leven geroepen omdat we vinden dat er nog zoveel moois te vertellen valt over het vaderschap. En omdat we vinden dat dit nodig is.

De redactie van VADER Magazine bestaat uit een groep enthousiaste vaders die jou, allemaal op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise, voorzien van inspirerende artikelen, boeken, video’s en podcasts. Zodat jij het maximale uit jouw eigen vaderschap kunt halen.

VADER Magazine voor andere media 

Naast het eigen platform produceert de redactie van VADER Magazine ook met regelmaat artikelen over vaderschap voor andere media, waaronder WIJ Special Media, Ouders Centraal, Vakblad Vroeg en Vader Zoekt Verlof.

Samenwerkingen             

Daarnaast werkt VADER Magazine graag en intensief samen met partijen om het belang van betrokken vaderschap nog meer uit te dragen en een brug te slaan tussen de vaak nog gescheiden werelden van vaders en moeders. Zo zijn er momenteel mooie samenwerkingen met o.a. VDRS, Vader Visie, Ina Heijnen, Colour your Cloud, Mom Inc. en de Stichting Queen of Hearts.

Robin is oprichter en hoofdredacteur van VADER Magazine. Je kunt hem kennen van zijn boek Kickstart je Vaderschap, of van de vele speeltuinen in- en rondom Breda waar hij vaak met zijn dochters te vinden is. Als freelance journalist & tekstschrijver schrijft hij over veel verschillende onderwerpen, maar het liefst onderzoekt en schrijft hij over vaderschap. Voor VADER Magazine, maar ook voor andere ouderschapstijdschriften en websites. Want zoals hij het zelf zegt: ‘er valt zoveel moois te vertellen over vaderschap, dat het zonde is om er niet te doen. ’In zijn stukken streeft hij ernaar om een realistisch beeld te schetsen van wat vader zijn vandaag is, of zou moeten zijn. Niet alleen de ‘lollige’ kant die vaak wordt geassocieerd met vaders, maar de échte verhalen met alle ins en outs die horen bij vaderschap

Rol(len) binnen Vadermagazine

  • Initiatiefnemer Vadermagazine.nl
  • Auteur boek: ‘Kickstart je vaderschap’
  • Blogger / Journalist

Martin is de ontwikkelaar, ontwerper en webmaster van de online activiteiten van VADER Magazine. Ben je via de zoekmachine bij ons terecht gekomen? Dat is dan grotendeels zijn verdienste. Martin is zelfstandig ondernemer, is getrouwd, heeft zelf 2 kinderen, en is daarnaast actief binnen mannengroepen en persoonlijk ontwikkelingswerk. Hij vind het belangrijk dat ook andere vaders aan de slag gaan met het loslaten van oude denkbeelden, filters en onbewuste patronen om te komen tot een bewustere manier van leven. Het wordt dan namelijk eenvoudiger om liefdevol en ontspannen om te gaan met je partner en kinderen. Martin en Robin van Tilburg werken al een aantal jaar intensief samen, onder andere bij andere initiatieven die betrokken vaderschap bevorderen. Het besluit om samen aan de wieg te gaan staan om dit ‘kindje’ groot te brengen was snel genomen.

Rol(len) binnen Vadermagazine

  • Website ontwikkeling
  • Website onderhoud
  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Sparringspartner Robin van Tilburg

Vind je het zelf ook leuk om te schrijven over je ervaringen als vader? Of mogelijk ben je een professional in het veld van opvoeding, relaties, man-zijn, emancipatie, en/of vaderschap en wil je graag je expertise delen? Graag! Stuur een mail naar contact@vadermagazine.nl of vul het bericht formulier in op de contactpagina