Over ons

VADER Magazine is hét informatieplatform dat is gemaakt voor vaders, door vaders. Omdat we geloven dat er nog zoveel moois te vertellen valt over het vaderschap.

De redactie van VADER Magazine bestaat uit een groep enthousiaste vaders die jou, allemaal op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise, voorzien van inspirerende artikelen, boeken, video’s en podcasts. Zodat jij het maximale uit jouw eigen vaderschap kunt halen.

Wees welkom, kijk rustig rond en laat je inspireren. Want iedereen wint bij betrokken vaderschap. Als VADER Magazine iets wil laten zien, is dat het.

robinvantilburg auteur square

Robin van Tilburg

Robin is oprichter en hoofdredacteur van VADER Magazine. Je kunt hem kennen van zijn boek Kickstart je Vaderschap, of van de vele speeltuinen in- en rondom Breda waar hij vaak met zijn dochters te vinden is. Als freelance journalist & tekstschrijver schrijft hij over veel verschillende onderwerpen, maar het liefst onderzoekt en schrijft hij over vaderschap. Voor VADER Magazine, maar ook voor andere ouderschapstijdschriften en websites. Want zoals hij het zelf zegt: ‘er valt zoveel moois te vertellen over vaderschap, dat het zonde is om er niet te doen. ’In zijn stukken streeft hij ernaar om een realistisch beeld te schetsen van wat vader zijn vandaag is, of zou moeten zijn. Niet alleen de ‘lollige’ kant die vaak wordt geassocieerd met vaders, maar de échte verhalen met alle ins en outs die horen bij vaderschap

Rol(len) binnen Vadermagazine

  • Initiatiefnemer Vadermagazine.nl
  • Auteur boek: ‘Kickstart je vaderschap’
  • Blogger / Journalist

Martin is de ontwikkelaar, ontwerper en webmaster van Vadermagazine.nl. Ook zorgt hij voor optimale vindbaarheid van de artikelen binnen zoekmachines.
Hij is zelfstandig ondernemer, is getrouwd, heeft zelf 2 kinderen, en is daarnaast actief binnen mannengroepen en persoonlijk ontwikkelingswerk. Hij vind het belangrijk dat ook andere vaders aan de slag gaan met het loslaten van oude denkbeelden, filters en onbewuste patronen om te komen tot een bewustere manier van leven. Het wordt dan namelijk eenvoudiger om liefdevol en ontspannen om te gaan met je partner en kinderen.
Martin en Robin van Tilburg (de initiatiefnemer van dit magazine) werken al langer samen, o.a. ook in andere initiatieven die betrokken vaderschap bevorderen. Het besluit om samen aan de wieg te gaan staan om dit ‘kindje’ groot te brengen was snel genomen.

Rol(len) binnen Vadermagazine

  • Website ontwikkeling
  • Website onderhoud
  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Sparringspartner Robin van Tilburg

martin boom 525x306 square

Martin Koedoot

Vind je het zelf ook leuk om te schrijven over je ervaringen als vader? Of mogelijk ben je een professional in het veld van opvoeding, relaties, man-zijn, emancipatie, en/of vaderschap en wil je graag je expertise delen? Graag! Stuur een mail naar contact@vadermagazine.nl of vul het bericht formulier in op de contactpagina